E-commerce

Dedicated magazijnen

Dedicated magazijnen, uw oplossing op maat

Wie op zoek is naar een magazijn- of opslagruimte in regio Oost- en West-Vlaanderen, helpen we graag verder. We gaan voor u op zoek naar een ideaal pand waar u terechtkunt met uw logistieke noden. Wij houden rekening met eventuele bijzondere opslageisen en al uw logistieke vereisten. Persoonlijk contact en flexibiliteit staan voorop. Een dedicated magazijn vormt de totaaloplossing voor logistiek en opslag.

Klaar om samen een dedicated magazijn op te starten op een locatie van uw keuze?

De voordelen van onze dedicated magazijnen

Lokaal gelegen

We beschikken over een mooie variatie van dedicated magazijnen in Oost- en West-Vlaanderen. Nood aan een nieuwe locatie? Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Aangepast aan uw noden

Een dedicated magazijn is volledig aangepast voor de geschikte opslag van uw producten. Gekoelde of verwarmde opslag behoort tot de opties, of opslag voor gevaarlijke stoffen.

Vooropgestelde evaluaties

Samen leggen we een vooropgestelde minimumperiode vast. Tijdens die periode vinden geregeld evaluaties plaats, om te verzekeren dat we blijvend aan uw eisen voldoen.

Een offerte voor een dedicated magazijn nodig?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat


Op zoek naar dedicated magazijnruimte? We gaan met plezier voor u op zoek naar de meest geschikte opslagruimte voor uw producten. Daarbij houden we rekening met locatie, transportmogelijkheden en de specifieke vereisten nodig voor de opslag van uw producten. Contacteer ons om de beste oplossing voor uw opslagnoden te bespreken.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring