E-commerce

Uw logistieke partner in e-commerce

De logistieke taken die opduiken bij het runnen van een webshop zijn van belang. Het stockeren van de goederen, het verzamelen van bestellingen, de verwerking ervan en de distributie van de pakketten: Europal Logistics doet dit met plezier voor u.

Onze oplossingen voor uw e-commerce

Voor klein
en groot


Gevestigde waardes of webshops in volle groei ondersteunen we met plezier. Heeft u alleen magazijnruimte nodig? Geen probleem. Heeft u wat verder in het verhaal ook mensen nodig of wilt u liever het hele proces outsourcen? We helpen u waar nodig.

Automatische
labeling & picking


Binnenkomende bestellingen worden door ons gepickt, gelabeld en verpakt, waarna ze klaar zijn voor distributie. In combinatie met de slimste technologieën leidt dat tot een snellere verwerking met minder fouten. Dat samenspel van mens en technologie is een onmisbaar stukje van de logistieke puzzel.

Assortiment
e-Compackaging


Door onze samenwerking met Europal Packaging verloopt verpakken van goederen naadloos. We werken met het e-Commerce Packaging-systeem – van enveloppen en pakketverzending tot trapezium verzendkokers – voor webshops, online verkoop en e-commercebedrijven.

Meer weten over onze diensten voor e-commerce?

Onze diensten, uw oplossingen

Offerte nodig voor uw e-commerce?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat


Europal Logistics gaat voor maatwerk. Ieder bedrijf is uniek, dus helpen we u ook graag verder met een oplossing op uw maat. Online handelen lijkt op het scherm een fluitje van een cent, maar achter dat scherm gaat een heel logistiek proces schuil. We staan u graag bij met het optimaliseren van uw processen. Neem contact op en ontdek hoe uw e-commerce nog meer op rolletjes loopt.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring