E-commerce

Magazijn Moeskroen

Opslag- en handlingmagazijn in Moeskroen

Locatie


Europal Packaging, Magazijn Moeskroen
Avenue Anne Franck 5, 7700 Moeskroen

Openingsuren


Aanmelden in ons magazijn in Moeskroen kan van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 17.30 uur. Wens je op een ander tijdstip te komen? Maak een afspraak via +32 059 27 08 60.

Ons magazijn in Moeskroen, vlot bereikbaar via snelweg, is centraal en strategisch gelegen voor transport naar Frankrijk, Calais en Duinkerke, en in nabijheid van de luchthaven van Wevelgem. Bovendien is ons assemblage co-packing servicecentrum – een unicum in Europa! – een ware troef.

Een opslagruimte huren in dit magazijn?

Voordelen magazijn Moekroen

Assembly service

Ons magazijn in Moeskroen biedt een uniek voordeel: de site beschikt over een assemblage co-packing servicecentrum, een unicum in Europa.

Vlotte bereikbaarheid

Door de centrale en strategische ligging is transport naar Frankrijk snel en vlot. Even makkelijk kunnen transporten worden opgezet naar Calais of Duinkerke.

Luchthaven Wevelgem

Vliegtuigen van talloze bedrijven uit de wijde omgeving kiezen voor de internationale luchthaven Kortrijk-Wevelgem dankzij de uitstekende moderne, toekomstgerichte infrastructuur.

Een offerte voor opslagruimte nodig?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat


Op zoek naar opslagruimte in Moeskroen? Ons magazijn in Moeskroen is ideaal gelegen voor transport via de snelweg en de luchthaven. We bespreken graag met u welke mogelijkheden er zijn voor het huren van een opslagruimte binnen ons magazijn. Contacteer ons om de beste oplossing voor uw logistieke noden te bespreken.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring