E-commerce

Magazijn Oostende

Opslag- en handlingmagazijn in Oostende

Locatie


Europal Packaging, Magazijn Oostende
Stationstraat 103, 8400 Oostende

Openingsuren


Aanmelden in ons magazijn kan van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 17.30 uur.
Wens je op een ander tijdstip te komen? Maak een afspraak via +32 059 27 08 60.

Ons magazijn in Oostende is een multimodale topspeler: perfect in staat tot de integratie van verschillende transportmanieren. Nabijheid van snelwegen, de Haven van Zeebrugge en de internationale luchthaven van Oostende-Brugge maakt dit magazijn een logistieke parel.

Een opslagruimte huren in dit magazijn?

De voordelen van ons magazijn in Oostende

Multimodaal

Ons Oostends magazijn is multimodaal gelegen: de integratie van verschillende transportmanieren is perfect mogelijk. Snelle toegang tot de snelweg is een logistieke troef.

Haven van Zeebrugge

Dankzij de nabijheid van de Haven van Zeebrugge kan een brede waaier aan goederen behandeld worden. Zo’n 8.000 schepen varen jaarlijks de haven in en uit.

Luchthaven Oostende

De internationale luchthaven Oostende-Brugge ligt pal in het hart van Europa. De ideale optie voor vrachtvervoer, zoals outsized cargo en bederfelijke producten.

Een offerte voor opslagruimte nodig?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat


Op zoek naar opslagruimte in Oostende? Ons magazijn in Oostende is ideaal gelegen voor transport via de snelweg, de haven of de luchthaven. We bespreken graag met u welke mogelijkheden er zijn voor het huren van een opslagruimte binnen ons magazijn. Contacteer ons om de beste oplossing voor uw logistieke noden te bespreken.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring