Over ons

E-commerce

Europal Logistics, meer dan logistiek

Europal Logistics maakt deel uit van een grotere machine, D.I. Group, een familiebedrijf dat sinds 1947 kisten en paletten maakte. Het eerste radartje was Europal Packaging, een one-stop-shop voor alles wat kartonnen verpakkingen betreft. In 2002 ontstonden wij, Europal Logistics, verantwoordelijk voor de gehele inbound supply chain. Europal Logistics is dus echt meer dan logistiek. D.I. Group vertrekt vanuit de gedachte van circulaire economie: efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en ruimte, met kostenbesparingen als gevolg. Daardoor hebben we een ongelofelijke troef in handen. Via onze synergie met Europal Packaging kunnen we steeds een beroep doen op onze eigen grondstoffen, ook wanneer een crisis ontstaat of bij storingen. Door onze lokale focus, zijn we bovendien een dynamische partner die toegevoegde waarde creëert in onze relatie met u.

Onze expertise, uw voordelen

Volledige controle over uw fulfilment

U kunt via onze IT-toepassingen de volledige bevoorradingsflow eenvoudig opvolgen.

Steeds realtime informatie

Alle informatie is realtime beschikbaar via onze applicatie, of via uw applicatie door ons opgeladen.

Value Added Logistics (VAL)

Wij bieden ook aanvullende diensten aan: verpakken, labelen, orderpicking, sorteren… Of een dienst op maat.

Synergie met Europal Packaging

Er is steeds meer nood aan méér dan een doos. In synergie met Europal Packaging bieden we een allesomvattende logistieke oplossing.

Zekerheid van leveringstijdstippen

Dankzij track and trace en een service level agreement (SLA) heeft u zekerheid over leveringstijden van uw goederen.

End-To-End Ecommerce Solution

De info over gemaakte orders komt rechtstreeks bij ons terecht, waarna wij picken, labelen en afwerken.

Passion 4 excellence

De 4 hoekstenen van Europal Logistics

Europal Logistics doet meer dan logistiek: we zijn er voor u van A tot Z. Dat doen we met onze vier pijlers stevig in het achterhoofd.

Onze dienstverlening steunt op 4 pijlers: toegewijde dienstverlening, kostenefficiëntie, het streven naar uitmuntendheid en continue verbetering.

Geen lege beloftes, maar de hoekstenen van ons DNA.

Daarom streven we naar constante verbetering en groei. We controleren en volgen alle processen nauwgezet op en koppelen regelmatig terug naar de klant.

Zo blijven onze processen kostenefficiënt, ook voor u. Want u bent het belangrijkste binnen Europal Logistics. Onze passie voor logistiek en kwaliteit leidt tot een toegewijde, succesvolle samenwerking.

Verpakking innovatie Europal
ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

Europal Logistics, uw gecertificeerde partner

ISO 9001:2015 gecertificeerd

‘ISO 9001:2015’ klinkt abstract, maar concreet betekent het dat bij Europal Logistics kwaliteit primeert. Dit al bij het eerste gesprek, waarbij we de verwachtingen en eisen van de klant in detail doorpraten.

Daarna voldoen we aan alle afgesproken eisen en verwachtingen, en volgen deze continu op.