E-commerce

Services

Onze diensten, op uw maat

Voorraadbeheer


Een slim systeem om uw voorraad te beheren is onontbeerlijk. Een partner zoals Europal Logistics kan daarbij een echte troef zijn. Wanneer wij uw materialen beheren, ontstaat er een duidelijk zicht op uw verbruikspatronen en uw in- en uitstroom, waardoor wij continue goederenbeschikbaarheid kunnen garanderen.

U heeft uiteraard toegang tot de voorraadbeheergegevens. Ons systeem is compleet transparant en geeft realtime de werkelijke voorraad weer. Indien gewenst, kunnen we ook werken via uw systeem.

Crossdock

Ons doel is goederenstromen te optimaliseren. Daarbij houden we rekening met crossdockprincipes. Voordelen? Geen tijdsverlies en geen nood aan opslagruimte.

Leveranciers neutraal

We werken leveranciersneutraal. We hechten veel belang aan het respecteren van productspecificaties en de door u gemaakte afspraken met leveranciers.

Garantie ontvangst zekerheid

Wanneer de goederen op hun bestemming aankomen, verzekeren we ingangscontrole, orderadministratie en leveranciersevaluatie.

Garantie goederen beschikbaarheid

We analyseren uw in- en uitstroom en verbruikspatronen. In combinatie met onze voorraadplanning en de opvolging van bestellingen kunnen we goederenbeschikbaarheid garanderen.

Voorraadprofiel

Met een voorraadprofiel krijgt u een overzichtelijk en duidelijk inzicht op uw voorraad. Via een regelmatige analyse ontstaat er een efficiëntere en eenvoudigere voorraadplanning.

Accuraatheid voorraad

Door de combinatie van onze geïntegreerde technische processen is het mogelijk om in real time de voorraad accuraat weer te geven.

Financiering verpakkingsmaterialen


Door de synergie tussen Europal Packaging en Europal Logistics is er een mogelijkheid tot voorfinanciering wat betreft disposable verpakkingen binnen de zorgsector en inbound consumables binnen de supply chain. We gaan een verbintenis aan, waardoor de kosten kunnen gespreid worden via maandelijkse aflossingen. Lijkt u dat iets voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over.

Financiering verpakkings materialen


Door de synergie tussen Europal Packaging en Europal Logistics is er een mogelijkheid tot voorfinanciering wat betreft disposable verpakkingen binnen de zorgsector en inbound consumables binnen de supply chain. We gaan een verbintenis aan, waardoor de kosten kunnen gespreid worden via maandelijkse aflossingen. Lijkt u dat iets voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over.

Optimaliseer uw voorraad door gebruik te maken van onze end-to-end-software. Kleinere foutenmarges, lagere kosten.

Materiaal behandeling


Wanneer uw zaak volop floreert of u zich helemaal wil richten op uw kerntaak, is het interessant om aan outsourcing te denken. We ondersteunen u graag in het bereiken van al uw doelen door het volledige proces van voorbereiding en distributie op ons te nemen. Daardoor heeft u tijd voor de kerntaak van uw onderneming én kunt u rekenen op een verhoogde productieoutput.

Onder materiaalbehandeling valt het transport, de verpakking, de stockage en het beheer van goederen, maar er is geen standaardoplossing. Het flexibele van Europal Logistics is hier meer dan ooit een troef. Samen bespreken we uw behoeftes tot in de puntjes, waarna we de nodige processen, in overleg, in gang zetten.

Kwaliteitsbeheer

- Inspectie van loten
- Nemen van stalen
- Sorteren

Behoefteplanning

- Forecast of productieplan
- Werkvloermonitoring
- Kanban

Klantbevoorrading

- Aanlevering in sequentie
- Synchronisatie met de werkvloer

Klantbevoorrading

- Picking
- Kitting
- Sequencing
- Labeling

Value Added Logistics (VAL)

- Pre-assemblage
- Gecombineerd verpakken
- Ompakken

Verpakkings oplossingen

- Verpakkingen op maat
- Transportverpakkingen
- E-commerceverpakkingen

We zetten continu in op innovatie en slimme technologieën, om vlot te kunnen inspelen op al uw vragen

Werkvloer bevoorrading


We leveren de nodige materialen op de plaats van verbruik. Dat doen we volgens een tijdsschema dat optimaal aansluit bij uw supply chain. Operationele continuïteit wordt gegarandeerd door een slimme integratie van back-ups. Uw producten staan klaar op de juiste plek op het juiste moment.

Er zijn verschillende opties voor levering, want flexibiliteit is essentieel. Dat gaat van just in time aan uw loskade tot cyclische herbevoorradingen volgens het Lean-principe, kanban en transparante werkvloer.