Stadsdistributie

E-commerce

Stadsdistributie, een slimme en duurzame keuze

Stadsdistributie omvat, net zoals Europal Logistics, meer dan logistiek. Het is een proces waarbij transport en Value Added Logistics samenkomen. Het is een eenvoudig principe: met onze beleveringsrondes binnen de stad bieden we, de meest kostenefficiënte oplossing. Europal Logistics regisseert goederentransporten van en naar steden, voor winkels, bedrijven en particulieren. 

Een duurzame vorm van transport

Europal Logistics – partner van CityDepot


Europal Logistics heeft een partnerschap met CityDepot, een dochter van bpost en leider in slimme stadsdistributie. Een duurzame manier om goederen te distribueren naar én van de binnenstad. Europal Logistics ontvangt de goederen, voert de picking uit en zet klaar voor distributie. Die verloopt op een duurzame manier, met ecologische stadswagens en fietskoeriers.

Distributie naar stadskern en agglomeratie


Dat per dag honderd vracht- en bestelwagens de stadskern inrijden of dat drie bestelwagens op efficiënte manier leveringen uitvoeren in het stadscentrum, maakt ontegensprekelijk een verschil. Die vorm van volumebundeling resulteert in verminderde emissie, tijdsbesparing en kostenbesparing.

Vanuit ons magazijn in Oostende kunnen we bovendien de hele kustlijn bevoorraden.Verpakking innovatie Europal

Wat kunnen wij doen voor u rond stadsdistributie?

Onze services, uw oplossingen

Een offerte op maat nodig?

Contacteer ons vrijblijvend


Europal Logistics gaat voor maatwerk. Ieder bedrijf is uniek, dus helpen we u ook graag verder met een oplossing op uw maat. Stadsdistributie is een toekomstgerichte oplossing. Ons partnerschap met CityDepot biedt een waaier aan mogelijkheden. Europal Logistics stelt zich garant voor een flexibele, betrouwbare en kwalitatieve aanpak, met oog voor continue verbetering. Contacteer ons nu en ontdek onze oplossing voor uw slimme en duurzame stadsdistributie.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring