Zorgsector

E-commerce

Ontzorgen met slimme logistiek

Door de recente hervormingen hebben zorginstellingen steeds meer nood aan een logistieke oplossing. Europal Logistics verlicht uw logistieke zorgen op een efficiënte manier. Een aanzienbare vermindering van administratieve en logistieke kosten is een belangrijk voordeel.

Ondersteuning op elk vlak

Logistieke ondersteuning


Efficiëntie en duurzaamheid staan in dit verhaal voorop. Dankzij onze planningssoftware beschikt elk zorgcentrum binnen een cluster over een constante en optimale voorraad.

Financiële optimalisatie


Dankzij interactief voorraadbeheer en -planning ontstaat er nooit een tekort of teveel. De zorginstelling schaft alleen aan wat ze ook echt gebruikt. Europal Logistics voert continue revisies uit van de bestelparameters om de in- en uitstroom te optimaliseren.

Duurzame distributie


Waar vroeger honderden verschillende leveranciers het land moesten doorkruisen met kleine leveringen, kan u voortaan rekenen op één centrale voorraad in één consolidatiepunt. Dat levert u de meest kostenefficiënte oplossing op en een vlotte doorstroming met steeds een duidelijk zicht op voorraden.

Verpakking innovatie Europal

Meer weten over onze diensten voor de zorgsector?

Onze diensten, uw oplossing

Een offerte op maat nodig?

Contacteer ons vrijblijvend


Europal Logistics gaat voor maatwerk. Elke cluster van zorginstellingen is uniek, dus helpen we u ook graag verder met een oplossing op uw maat. Een vlotte, aangename workflow die leidt tot kostenbesparing, verhoging in efficiëntie en bijdraagt aan kwaliteitszorg, dat is ons doel. Contacteer ons nu en ontdek onze oplossingen voor uw zorginstelling.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring